KRSTARENJE

Zašto je brod bolji izbor od hotela

Krstarenje Jadranom - Zašto je brod bolji od hotela

Krstarenje je sjajna opcija za ljude koji vole putovati i istraživati različite destinacije jer u relativno kratkom vremenskom razdoblju imate mogućnost obići puno različitih gradova i otoka na Jadranskoj obali.

Naša tura Krstarenja Jadranom traje 8 dana i provesti će vas najljepšim dijelom Jadranske obale, ako ne i cijelog Mediterana. Posjetit ćete Split, Makarsku, te otoke Korčulu, Vis, Hvar i Brač. (BLOG - Tura krstarenja)

Svako od tih mjesta ima svoje čari, od povijesnih znamenitosti do prekrasnih plaža i sve to bez potrebe za pakiranjem i premještanjem stvari iz hotela u hotel i bez potrebe za dugim putovanjima između gradova i otoka.

Krstarenje Jadranom Blog - Zasto je brod bolji izbor od hotela
Izbjeći ćemo plaže pune ljudi te se kupati u skrivenim uvalama, guštati u predivnom moru, suncu i dobroj klopi za vrijeme “swim stop-a”, prije predvečernjeg dolaska u novu luku i destinaciju za istraživanje... (BLOG - Kako izgleda dan na brodu)

Krstarenje pruža priliku da upoznate nove ljude s kojima možete podijeliti iskustva i stvoriti nova prijateljstva. Na brodu postoji obilje različitih aktivnosti koje putnici mogu podijeliti i uživati zajedno, od sportskih aktivnosti do noćnih zabava i društvenih igara.

Naš brod ima dovoljno mjesta za sve želje i preferencije, ima veliku palubu za sunčanje i uživanje i kao prostore za druženja uz glazbu i piće.. (BLOG - Upoznajte naš jedrenjak)

Blog - Zašto je brod bolji izbor od hotela - Krstarenje Jadranom

Po iskustvu prijašnjih godina, zbog jedinstvenog ambijenta stvara se ugodna atmosfera među putnicima na brodu te se spontano razvijaju razne zabavne i opuštajuće aktivnosti.  

Prednosti ljetovanja na brodu su mnoge, krstarenje vam omogućuje da se okružite prirodom, uživate u otvorenom pogledom na more i prirodu, a pritom ne morate napuštati svoju udobnost. Umjesto dugotrajnih putovanja i gužvi koje bi trebali proći da dođete od jednog mjesta do drugog, vi možete uživati sunčajući se uz dobar koktel, ploviti morem bez stresa i pakiranja stvari stići na novu destinaciju. Što jednostavno znači da se ne morate brinuti o logistici i možete se opustiti i uživati u vašem odmoru.

Također, prednost Krstarenja Jadranom je to što je relativno povoljan način ljetovanja. Cijene se razlikuju ovisno o terminu i izboru kabine, ali su znatno povoljnije nego boravak u hotelu ili apartmanu i putovanje zasebnim prijevoznim sredstvima između gradova i otoka. Pogotovo kad uzmete u obzir da u cijenu krstarenja nije uključen samo smještaj nego i doručak, ručak u tri slijeda te voda. Uz sve navedeno, imamo iskusne vodiče koji su stručni u organiziranju i vodstvu putovanja. Oni će se pobrinuti da vaše putovanje bude sigurno, ugodno i nezaboravno.

 

Blog - Zašto je brod bolji izbor od hotela - Krstarenje Jadranom

Krstarenje Jadranom uz Fun Factory je jedinstvena prilika za provesti nezaboravno ljetovanje i iskustvo koje će vam zasigurno ostati u lijepom sjećanju...

Blog

Pogledaj sve
JAHORINAJahorina

Jahorina je skijaški hit sezone!

Posljednjih godina Jahorina koja se nalazi u susjednoj BiH je polako, ali sigurno postala jedno od najatraktivnijih skijališta u regiji. Iz godine u godinu se ulažu značajna sredstva za unapređenje...

JAHORINANajbolji hotel u Sarajevu

Najbolji hotel u Sarajevu

Sarajevo je grad je gdje se povijest, kultura i prirodna ljepota spajaju stvarajući jedinstvenu i očaravajuću atmosferu. A upravo usred ovog zavodljivog grada nalazimo izvanredni hotel Holiday 4*, ...

JAHORINAGastro market Crvena jabuka - čudo u Sarajevu!

Gastro market Crvena jabuka - čudo u Sarajevu!

Da market može biti mnogo više od toga u klasičnom smislu riječi, pokazao je trgovinski lanac Crvena jabuka market koji je na Marindvoru otvorio do sada najsuvremeniji objekt na našim prostorima - ...

JAHORINAUpoznaj Ski Jam Snow Festival

Upoznaj Ski Jam Snow Festival

Kad su u pitanju zimski odmori, Ski Jam Snow Festival je krajnja destinacija kako za zaljubljenike u skijanje tako i za zaljubljenike u zabavu. Naš festival nije samo o spuštanju niz staze, to je d...

Više od putovanja..

Odvaži se i pridruži se stotinama mladih

Sigurna kupnja / Garantirani polasci

Fun Factory je lider na tržištu JI Europe u organizaciji putovanja i evenata za mlade

Uspomene za cijeli život

Otputuj i stvori najljepša sjećanja kojih ćeš se rado prisjetiti i iznova prepričavati