KRSTARENJE

Kako izgleda dan na brodu

Krstarenje Jadranom - Kako izgleda dan na brodu

Rano ujutro napuštamo luku u kojoj smo bili usidreni i krećemo prema jednoj od prekrasnih uvala gdje ćemo provesti prvi dio dana.

Prvo se poslužuje doručak na bazi švedskog stola od 08-10h u brodskom salonu, nakon čega možete popiti kavu ili sok na glavnoj natkrivenoj palubi ili gornjoj otvorenoj palubi uživajući u jutarnjem suncu i povjetarcu s mora. (BLOG - Upoznajte naš jedrenjak)

Blog - Kako izgleda dan na brodu - Krstarenje Jadranom

Swim stop

Daleko od napučenih plaža, uživati ćemo u blagodatima našeg predivnog mora koje će nas u potpunosti razbuditi i pripremiti za novi dan. Plivajte, ležite na luftićima u moru, uživajte u igrama s loptom, natječite se u skokovima u vodu ili napravite najjaču fotku ljeta, izbor je na vama.

Ručak u 3 slijeda se poslužuje u popodnevim satima u brodskom salonu, a nakon njega uživajte u sunčanju, odmaranju ili spontanim zabavama i opuštajućim aktivnostima.

U našu iduću luku usidravamo se između 14-17h, gdje će brod biti vezan do idućeg jutra i polaska na novu destinaciju. (BLOG - Tura krstarenja)


Razgledavanje

Na našoj turi posjetiti ćemo zasigurno neke od najljepših gradova i otoka ne samo na Jadranu, već i čitavom Mediteranu. Naš pratitelj obići će s vama najzanimljivije lokacije koje su na "walking distance" te vam preporučiti restorane i kafiće. Na skoro svim destinacijama brod će biti vezan u glavnoj luci.

Uživajte u danu, prošećite rivom, obiđite povijesne znamenitosti i pronađite idealno mjesto za večeru u društvu prijatelja s kojima ste došli na putovanje ili ih tek upoznali. (BLOG - Zašto je brod bolji izbor od hotela)

Blog - Kako izgleda dan na brodu - Krstarenje Jadranom

Večer

Večeri su rezervirane za odmor ili dobar provod, ovisno o tome na kojem se mjestu nalazimo. U Makarskoj, na Hvaru i Bolu biti će organizirani izlasci u lokalne klubove i barove.

Ono što ovakva putovanja čini nezaboravnima su zasigurno "zagrijavanja" na brodskim palubama ili spontani večernji party-i na mjestima koja ne nude noćni provod.

Blog - Kako izgleda dan na brodu - Krstarenje Jadranom

Budite otvorenog uma i prepustite se vrućoj ljetnoj avanturi Krstarenja Jadranom..

Blog

Pogledaj sve
KRSTARENJEKrstarenje Jadranom - upoznajte naš jedrenjak

Upoznajte naš brod

Tradicionalni jedrenjak B kategorije ponuditi će vam najbolju vrijednost za vaš novac. Kapaciteta je 30 putnika sa prostranim sunčalištem na gornjoj palubi, detaljnije na blogu.

KRSTARENJEKrstarenje Jadranom - Kako izgleda dan na brodu

Kako izgleda dan na brodu

Saznajte kako izgleda jedan dan na Krstarenju Jadranom. Rano ujutro napuštamo luku u kojoj smo bili usidreni i krećemo prema jednoj od prekrasnih uvala gdje ćemo provesti prvi dio dana...

KRSTARENJEKrstarenje Jadranom - Zašto je brod bolji od hotela

Zašto je brod bolji izbor od hotela

Krstarenje je sjajna opcija za izbjeći gužve na plažama, za ljude koji vole putovati i istraživati različite destinacije te uživati u zabavnim aktivnostima koje nudi Fun Factory program.

JAHORINAJahorina

Jahorina je skijaški hit sezone!

Posljednjih godina Jahorina koja se nalazi u susjednoj BiH je polako, ali sigurno postala jedno od najatraktivnijih skijališta u regiji. Iz godine u godinu se ulažu značajna sredstva za unapređenje...