JAHORINA

Jahorina je skijaški hit sezone!

Jahorina

Posljednjih godina Jahorina koja se nalazi u susjednoj BiH je polako, ali sigurno postala jedno od najatraktivnijih skijališta u regiji. Iz godine u godinu se ulažu značajna sredstva za unapređenje uvjeta na stazi i sada su dovedeni gotovo do savršenstva.

Jahorina, snježna ljepotica, planina koja je bila domaćin Zimskih olimpijskih igara, planinski masiv dužine je 30 kilometara, sa nekoliko vrhova, od kojih je najviši vrh Ogorjelica sa 1916 metara nadmorske visine. Može se pohvaliti izuzetno specifičnom i blagom planinskom klimom, te se klimatski uvjeti znatno razlikuju u odnosu na ostale planine u regiji. Kao takva predstavlja za skijaše idealan spoj debelog snježnog pokrivača i vedrog i sunčanog neba, posebno u siječnju, veljači i ožujku.

Fun Factory agencija je prepoznala procvat ove moćne planine i već drugu godinu zaredom organizira event putovanje s puno zabave, skijanja, partijanja i dobrog provoda pod brendiranim imenom Ski Jam Snow Festival.

Jahorina Blog - Jahorina je skijaški hit sezone!

Foto: Fun Factory - Jahorina

Foto: Fun Factory - Apres Ski Party

 

Skijalište Jahorina ispunjava sve kriterije za uživanje na snijegu

Jahorina ima najsuvremeniji sustav za osnježivanje kojim je pokriveno cijelo skijalište, odnosno 46 km alpskih i 10 km nordijskih staza. U svakom trenutku, perfektno uređene staze su povezane modernim žičarama kapaciteta 17 000 skijaša na sat.

Na Jahorini se ulaže i gradi više nego ikad, čak više nego i u periodu Olimpijade. Novitet je čak pet novih žičara, a ono što se posebno ističe je najsuvremenija gondola ’Poljice’. Pozicionirana na najfrekventnijoj lokaciji na planini, opremljena najnovijom tehnologijom, jednako kvalitetnim kabinama i svjetlosnim efektima, a karakteristična je po tome što skijaši svoje skije unose unutar kabine, za razliku od većine drugih kabinskih gondola. Ista će voziti skijaše na sam vrh skijališta gdje mogu posjetit restoran ’Olimpijski bar’, putem toplog tunela izgrađenog na izlazu gondole. ’Olimpijski bar’ se ističe svojim ugođajem i prekrasnim panoramskim pogledom, gdje organiziramo naše dnevne zabave - Apres ski party.

Ugostiteljska ponuda ovdje je na očekivano visokoj razini – na svakom su koraku kafići i restorani koji nude tradicionalnu bosansku kuhinju. Ono što izdvaja Jahorinu od svih drugih planina je domaćinski pristup, srdačnost i neposrednost ljudi na Jahorini.

Jahorina je definitivno prepoznatljiva po najboljem odnosu cijena – kvaliteta. Možemo sa sigurnošću reći da novu zimsku sezonu dočekuju kao broj 1 u ovom dijelu Europe.

Više informacija o cijenama ski pass-a - OVDJE.

Jahorina Blog - Jahorina je skijaški hit sezone!

Foto: Fun Factory - Ski Jam Snow Festival


Jahorina Blog - Jahorina je skijaški hit sezone!

Foto: Fun Factory - Ski Jam Snow Festival

 

Osim odličnog iskustva skijanja, nudimo i dobru zabavu, pridružite nam se na Ski Jam Snow Festival Jahorina!

Najbolji hotel u Sarajevu
Krstarenje Jadranom - Zašto je brod bolji od hotela