Što je SKI JAM Snow Festival?

Što je SKI JAM Snow Festival?

Naša misao vodilja bila je organizirati zimsko putovanje koje je dostupno svima, koje ne traje predugo, nije preskupo i koje je pogodno skijašima i neskijašima.

Mariborsko Pohorje je idealan izbor, jer putovanje ne traje predugo (3,5 - 4h), a vrijeme u Party Vlaku će vam proći prebrzo. O provodu u Party Vlaku već smo dosta pisali, to je nešto što trebate doživjeti. Naš DJ & Animation Crew pobrinuti će se da vam upravo taj dio putovanja bude jedan od najboljih.

Sto je SKI JAM Snow Festival

Po dolasku u Maribor organiziran je bus prijevoz (u cijeni) do skijališta. Cijela grupa je smještena u hotele i apartmane Videc 3* i Bolfenk 4* koji su jedan kraj drugoga. Sve sobe su ugodno i toplo uređene, sa svojom kupaonicom, balkonom i TV-om. Udaljenost od smještaja do glavne staze je svega 100-200 metara.

Sto je SKI JAM Snow Festival

Program je koncipiran sa svakodnevnim aktivnostima, dnevnim i noćnim zabavama.
Dnevni program: Welcome party, Apres Ski party, Pool party
Noćni program: CONNECT – live koncert, 2 luda izlaska u klub na skijalištu i/ili hotelu

Sto je SKI JAM Snow Festival

Odmah pokraj naših smještajnih kapaciteta (predio Bolfenk) nalazi se i poznata staza Radvanje na kojoj se održava tradicionalna "Zlatna lisica" – natjecanje u slalomu i veleslalomu za skijašice u Svjetskom kupu. Osvijetljena je reflektorima te je na njoj moguće i noćno skijanje.

Sto je SKI JAM Snow Festival

Skijalište ukupno broji 33 km uređenih staza (21,5 km plavih, 8 km crvenih i 3,5 km crnih), a uređeno je i 20 km staza za skijaško trčanje. U slučaju nedostatka snijega, snježni topovi osigurat će minimalno 100 skijaških dana. Valja istaknuti da se na skijaškoj poveznici Bolfenka i Areha nalazi nekoliko "skrovitih" staza koje će se otkriti onima koje ne smeta odgurivanje štapovima na već spomenutim plavim stazama da bi se došlo do njih.

Sto je SKI JAM Snow Festival

Uživajte u skijaškom snu pod plavim nebom u najljepšem planinskom dijelu Slovenije, pridruženom od strane stotine studenata i mladih iz cijele Hrvatske, okupljenih u slavlju života, putovanja i avanture. Mariborsko Pohorje ima 4 vrhunca svjetske klase i odgovoran je za bezbrojne stranice pionirske povijesti skijanja. Nakon skija skočite na plesne podove i svakodnevno uživajte s ekipom u zalasku sunca.

Pohorje - o planini i stazama
Toma Zdravković - Legenda kafanske glazbe