SARAJEVO

Nargila barovi u Sarajevu

Nargila barovi u Sarajevu

Nargila - instrument koji se koristi za isparavanje i pušenje aromatiziranog duhana ili marihuane čija para ili dim prolazi kroz posudu s vodom pije udisanja, podrijetlom iz Perzije,i čija se povijest neizbježno isprepleće s kulturnom poviješću Sarajeva. Užitak koji donosi nargila uz piće po izboru doseže već mitološke proporcije - na mjestu kao što je Sarajevo, gotovo je nezaobilazna aktivnost posjetiti jedan od mnogih nargila barova.

Nargila barovi u Sarajevu

Nargila barovi idealan su dodatak noćnom životu prekrasnog grada koji nudi sve što biste mogli poželjeti - od vrhunske, tradicionalne hrane, glazbe i izlazaka koji nude nešto potpuno drugačije od onih tradicionalnih. Sarajevo odiše nezaboravnom atmosferom, a jedan od posebnih načina na koji je možete doživjeti ulazak je u jedan od barova koji nude upravo nargile.

Bitno je spomenuti neke od najposjećenijih nargila barova koji potvrđuju geografsku važnost Sarajeva kao glavnog uživališta nargila u tradicionalnom okružju.

Najveći i najnoviji nargila bar je “Casablanca” na Vilsonovom šetalištu. “Casablanca” je jedan od najvećih tipova ove vrste bara u regiji, a njen čarobni ambijent će rijetko koga ostaviti ravnodušnim. “Casablanca” garantira najbolje okuse i vrhunsku kvalitetu u kombinaciji sa atmosferom uz koju ćete zaboraviti svakodnevne probleme i prepustiti se jednom od najzanimljivijih dijelova sarajevskog noćnog života.

Nargila barovi u Sarajevu

U bogatoj i raznovrsnoj ponudi nargila barova u Sarajevu, potrebno je spomenuti i “Damask”, omiljen među svojim posjetiteljima zbog kvalitete, koji se nalazi u ulici Trgovke 29, te “Nargila i tea bar Culhan”, smještenog na adresi Culhan 2, koji osim vrhunskih okusa nargila i tradicionalno poslužene kave nudi i raznovrsna jela. Tu je još i nargila bar “Mahala”, smješten na adresi Bravadžiluk bb, koji biste trebali posjetiti ako ste zainteresirani za mjesta koje privlače puno pažnje i posjetitelja.

Nargila barovi u Sarajevu

Beograd | Doček Nove godine u Gradskoj kafani
Najbolja tamburaška mjesta u Novom Sadu