Fun Factory način putovanja

Fun Factory način putovanja

Ono što razlikuje Fun Factory od drugih agencija je profesionalna organizacija zabavnog programa od samog početka, pa sve do kraja putovanja. Naša tvornica zabave omogućit će vam da putovanje doživite na potpuno drugačiji način. Našim putovanjima gotovo uvijek prisustvuje velik broj studenata i mladih ljudi što dimenziju zabave podiže na jedan potpuno viši nivo po kojem smo prepoznatljivi i djelujemo već 10 godina.

Osim zabavnog programa na samom putovanju (Party Vlak), naš visokokvalitetan tim za svako putovanje uz standardne doplate i fakultative na destinaciji, priprema i party program – dnevne i noćne zabave koje su idealna prilika za druženje, upoznavanje novih ljudi i vrhunski provod koji ćete pamtiti.

Naši brendovi:

Party Vlak - Beograd, Sarajevo, Budva, Novi Sad...

Trip'n'Fun – najpopularnija putovanja vlakom u 10. i 3. mjesecu

Pohodi – putovanja jesen/proljeće

Ski Jam - skijanje

Balkan Fun – najveće prvomajsko putovanje

Summer Fun  - ljetovanje

Karnevalski vlak

Halloween vlak

Adventski vlak

Fun Factory nacin putovanja

Najveće putovanje koje smo dosad organizirali je Sarajevo 2013. godine na kojem je prisustvovalo čak 1,500 ljudi iz cijele Hrvatske! Najveće i najpopularnije putovanje je svakako Trip'n'Fun Party Vlak koji se održava sredinom 10. mjeseca u jesenskom terminu, odnosno početkom 3. mjeseca u proljetnom terminu.

Termini su prilagođeni početku akademske godine, odnosno semestra, te se održavaju bez izuzetka još od 2008. godine. Upravo je to razlog zašto je baš to putovanje postalo jedna vrsta tradicije među studentima i mladima te zašto okuplja tako velik broj putnika svake godine (600 – 1000 putnika).
Bitno je naglasiti da iako su većina Fun Factory putnika studenti, našim putovanjima mogu pristupiti i oni koji ne studiraju.

Sve što vam je potrebno da se uklopite u Fun Factory atmosferu i putujete na pravi Fun Factory način jest dobra volja, želja za ludim provodom i da očekujete neočekivano! ;)

Fun Factory nacin putovanja

https://youtu.be/wk2sYhQJfxg

Što je Party Vlak?
Popularne pjesme koje se naručuju od kafanskih muzičara