Što je Party Vlak?

Što je Party Vlak?

Vjerojatno ste već čuli za Party Vlak, ali znate li o čemu se točno radi?
Fun Factory ekipa još od 2008. godine organizira zabavna putovanja osmišljena do najsitnijih detalja te je kroz godine zauzela lidersku poziciju na tržištu s preko 15,000 zadovoljnih putnika. Do 2015. godine putovalo se autobusima pod brandom Trip'n'Fun, a nakon duljeg razmišljanja i iscrpnih pregovora s Hrvatskim Željeznicama, odlučili smo se za nov i hrabar pothvat koji se na kraju pokazao kao pun pogodak – PARTY VLAK.

https://youtu.be/d3iPQgORl4Q

Prvo Party Vlak putovanje održano je 08.03.2015. godine prema Beogradu, našoj najpopularnijoj destinaciji. Dojmove s tog putovanja je teško prepričati, kao i taj osjećaj kada Party Vlak krene s kolodvora i DJ krene u akciju... ;) U Party Vlaku možete mirno provesti putovanje ili uzeti pauzu u putničkim vagonima gdje svaki putnik ima svoje mjesto, chillati u međuprostorima i pričati s drugim putnicima ili partijati na najjače u jednom od dva party vagona koji se nalaze u sredini konstrukcije. Jack Daniels Party Vagoni su opremljeni sound & light sustavom, imaju ugostiteljski tim i studentske cijene pića, Fun Factory DJ & Animation Crew koji je zadužen za vrhunsku zabavu od početka do kraja putovanja te vodiče zadužene za organizaciju grupe. Fun Factory ekipa se na svakom Party Vlak putovanju pobrine kako bi putnici iz svake ekipe bili smješteni u istom vagonu. Na vama je da odlučite kako ćete provesti vaše putovanje.

Ako tražiš nešto drugačije i želiš doživjeti više, onda je Party Vlak idealan izbor za tebe. #odvažise

Sto je Party Vlak

Reference i zadovoljstvo putnika su nam najveća nagrada i motivacija da nastavimo s našim radom i dokažemo da je putovanje na tračnicama u organizaciji Fun Factory agencije najbolji oblik putovanja za studente i mlade (i one koji se tako osjećaju).

Sto je Party Vlak

 

Preporuke transfera do Beograda
Fun Factory način putovanja