Adventska bajka na tračnicama

Adventska bajka na tračnicama

Stiže najčarobnije razdoblje u godini - Božić. Naš vlak se od 30.11. - 29.12. pretvara u najljepšu božićnu bajku. Krasi ga bezbroj lampica, pahuljica i čizmica koje će vas osvojiti na prvi pogled.

Adventska bajka na tračnicama

Kada zakoračite u adventski vlak jedino što vam preostaje je prepustiti se našem veselom osoblju i konobarima koji su tijekom cijelog putovanja tu da vas usluže sa najboljim kuhanim vinom. Miris božićnih specijaliteta proteže se vlakom uz božićne zvuke našeg DJ-a koji će vam servirati pravu blagdansku atmosferu.

Adventska bajka na tračnicama

Sada kada ste se ugrijali uz naše kuhano vino i glazbu već ste na odredištu. Nakon brze vožnje stigli smo u Ljubljanu. Znamo...najradije bi ostali u našem vlaku, ali obećajemo da ćete ono što doživite u Ljubljani prepričavati još dugo. 

Ljubljanski advent postaje središtem društvenog života grada u prosincu, a njegovi obližnji trgovi, domaćini su ogromnom programu besplatnih glazbenih koncerata i drugih događanja za odrasle i djecu. Svečanosti kulminiraju na Silvestrovo, s proslavama na glavnim trgovima u Ljubljani. Prigodno ukrašenim ulicama i trgovima poput Prešernova trga, Tromostovja, Kongresnog trga, Starog trga osim brojnih turista imati ćete priliku proći i vi sa našim licenciranim turističkim vodičem. Blizina rijeke i lampica koje se u njoj ogledaju, daju posebnu atmosferu posljednjem mjesecu u godini.

Nakon obilaska puštamo vas da uživate u svom slobodnom vremenu kojeg nikako ne manjka. Imati ćete priliku cijeli dan uživati u atmosferi ovog prekrasnog grada. Osim događaja na otvorenom, svečana Ljubljana također nudi čitav niz drugih božićnih atrakcija, od turističkih krstarenja uz rijeku Ljubljanicu, koje svakako ne smijete propustiti, do jedinstvenih skulptura leda koje se prikazuju na "Zemlji leda", postavljenoj u trgovačkom centru BTC City gdje možete obaviti i božićni shopping. :)

Adventska bajka na tračnicama

Nakon ovog čarobnog dana ne vraćamo se još u stvarnost. Opet se ukrcavamo u naš adventski vlak gdje se u ugodnoj i veseloj atmosferi vozimo prema Zagrebu. Uz posljednje gutljaje kuhanog vina rastajemo se na kolodvoru. No sva sreća imamo 8 termina adventskog vlaka pa nam se možete pridružiti još koji put. ;)

 

 

Amsterdam - grad slobode
Božićna bajka u Ljubljani