Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Party Vlak Novi Sad | Proljeće 2018.

Opis destinacije i fotografije

LAST MINUTE 640kn do ponedjeljka 26.02. u ponoć! 

Novi Sad je živahan grad koji savršeno spaja život bez stresa kao i život u velikom gradu. Mještani su izrazito druželjubivi te vrijeme provode u lijepim parkovima i otvorenim kafićima, a večernje sate u klubovima i barovima. Povijest i još bogatija kultura omogućile su ovom gradu prepoznatljivost diljem svijeta, a kao najpoznatija se u Novom Sadu ističe Petrovaradinska tvrđava, koja dominira gradom te pruža predivan i veličanstven pogled na cijeli grad. Nikako ne biste smjeli propustiti posjetiti i Stari Grad, u kojem se miješaju različiti stilovi kroz brojne znamenitosti, muzeje, kafiće, restaurante i dućane. U samoj staroj gradskoj jezgri ističe se i najstarija kuća, "Kod bijelog lava", koja je izgrađena još davne 1740. No, tu su dakako i brojne ulice prepune palača i znamenitosti, poput Tanurdžićeve ulice, Menratove, Kleina i drugih. Možete prošetati do svih znamenitosti Novog Sada koje su u blizini glavne Zmaj Jovine ulice. Petrovaradinska tvrđava, novosadski muzeji i galerije, fruškogorski manastiri, salaši i čarde neponovljivi su skup atrakcija koji čine novosadski turizam tako posebnim. Jednom riječju Novi Sad je turistička destinacija autentičnih iskustava koju ne treba propustiti.

PARTY VLAK

Party Vlak je najpopularnije party prijevozno sredstvo koje u organizaciji Fun Factory agencije postaje pravi disco klub na tračnicama. U Party Vlaku možete se zabavljati u vašem vagonu slušajući glazbu sa razglasa, chillati u međuprostorima te pričati sa drugim putnicima ili partijati na najjače u jednom od dva party vagona koji se nalaze u sredini konstrukcije. Fun Factory ekipa će se pobrinuti kako bi putnici iz svake ekipe bili smješteni u istom vagonu, a na vama je da odlučite kako ćete provesti vaše putovanje.

Imaš veću ekipu? 

Javi nam se na 091 3333 797 ili u inbox kako bi dogovorili posebnu cijenu za vas ;)

Jeste li znali?

  • Petrovaradinska tvrđava sa svojih 16 kilometara tunela koji se prostiru kroz četiri kata, a neki od njih navodno vode i ispod samog Dunava, osim ljepote pruža i dašak misterije. Danas je ova tvrđava ujedno i dom brojnih umjetničkih studija, muzeja, ali i hotela. Odličan je prostor i za brojna kulturna događanja, a najveći i najpoznatiji među njima jest EXIT festival.
  • Novi Sad se s razlogom zove još i "Atenom Srbije" : njegova povijest kao živahni, kreativni grad nastavlja se danas u svojim renomiranim galerijama, alternativnoj glazbenoj sceni i vibri koja je općenito liberalnija od ostalih gradova u regiji.
  • Novi Sad je Europski glavni mladih 2019. godine, a 2021. postaje prvi grad izvan EU koji će provesti godinu dana s prestižnim naslovom europskog glavnog grada kulture.

Program Izleti Aranzman

Smještaj Tip smještaja 09.03. - 11.03.
Hotel Putnik 3*
INFO BOX
1/5 s doručkom
RASPRODANO
1/4 s doručkom
RASPRODANO
1/3 s doručkom
640 HRK
1/2 s doručkom
640 HRK
Hotel Vojvodina 3*
INFO BOX
1/5 s doručkom
RASPRODANO
1/4 s doručkom
RASPRODANO
1/3 s doručkom
640 HRK
1/2 s doručkom
640 HRK

PRIJAVA!

Kako bi rezervirali putovanje, kliknite na cijenu aranžmana u tablici. 

Ponuda ističe za
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.