Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Party Vlak Beograd | Nova godina 2019.

Opis destinacije i fotografije

Beograd je grad koji nikada ne spava, prijestolnica zabave i noćnog života u ovom dijelu Europe. Grad smješten na ušću Save u Dunav poznat je po gostoprimstvu i opuštenoj atmosferi, brojnim kafanama i splavovima koji zadovoljavaju svačiji ukus. Kultura hrane i pića očituje se u velikom izboru domaće i internacionalne kuhinje, a zajedničke su im toliko obilne porcije da ih nećete moći pojesti. Upoznajte se sa Kalemegdanskom tvrđavom, uživajte u atmosferi Knez Mihailove ulice i boemske četvrti Skadarlije te se opustite na Adi Ciganliji. Vrata Beograda su širom otvorena, zakoračite u atmosferu koja mami...

U organizaciji Fun Factory agencije upoznati ćete grad uz naše iskusne vodiče koji će vas uputiti na najbolja mjesta u gradu te povesti u subotnji razgled grada. Pripremili smo za vas party program koji uključuje spektakularni Doček Nove godine uz LIVE band + posebnog gosta iznenađenja + trubače, izlaske 1. i 3. večer te organiziran prijevoz do splava/klubova sve 3 večeri.

Party Vlak je najpopularnije prijevozno sredstvo za sve one koji traže više od običnog putovanja. Sastoji se od putničkih vagona + 2 party vagona koji su opremljeni sound & light sustavom i gdje možete uživati uz Fun Factory DJ Crew, studentske cijene pića i garantirano veseloj atmosferi od početka do kraja putovanja. 
Svaki putnik ima svoje sjedeće mjesto u jednom od putničkih vagona, gdje možete mirnije provesti putovanje ili prošetati do ostalih vagona gdje će biti organiziran zabavni program. Po dolasku na beogradsku stanicu pripremamo veliko iznenađenje.. ;)

Jeste li znali?

  • Ispod Beograda, nalazi se velika spilja i poseban grad sa stotinama tunela i prolaza, zvan još i „Podzemni Beograd“, kojeg možete posjetiti na ovom putovanju.
  • Prema legendi, u Beogradu ispod Kalemegdanske tvrđave su pokopani ostaci velikog osvajača „Atile Biča Božjeg“ koji je osvojio grad u 5. stoljeću.
  • Beograd leži na ostacima naselja Singidum koje su izgradili Kelti u 3. stoljeću prije Nove ere, a zatim Rimljani nazvali Singidum. Blizu centra Beograda pronađeni su ostaci stariji od 7000 godina.
  • Prva kafana u Europi je otvorena na Dorčolu u 522. godini.
  • Beograd ima svoju „Silikonsku dolinu“ – ulica Strahinjića Bana.

Program Izleti Aranzman

Vesti i galerija

Smještaj Tip smještaja 30.12. - 02.01.
Hostel Karađorđe
INFO BOX
2,9km
1/4
940 HRK
1/3
940 HRK
Hotel Slavija
INFO BOX
1/2 s doručkom
990 HRK
Hostel Centar
INFO BOX
1/6
RASPRODANO
1/5
RASPRODANO
1/4
RASPRODANO
1/3
RASPRODANO
Hotel Rex
INFO BOX
1/3 s doručkom
RASPRODANO
1/2 s doručkom
1,290 HRK
Prijevoz Party Vlakom
INFO BOX
Only train
350 HRK

PRIJAVA!

Kako bi rezervirali putovanje, kliknite na cijenu aranžmana u tablici. 

Ponuda ističe za
Još 4 osoba gleda ovo putovanje.