Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Party Vlak Beograd | Nova godina

Opis destinacije i fotografije

Beograd grad koji nikada ne spava, prijestolnica zabave i noćnog života u ovom dijelu Europe. Grad smješten na ušću Save u Dunav poznat je po gostoprimstvu i opuštenoj atmosferi, brojnim kafanama i splavovima koji zadovoljavaju svačiji ukus. Kultura hrane i pića očituje se u velikom izboru domaće i internacionalne kuhinje, a zajedničke su im toliko obilne porcije da ih nećete moći pojesti. Upoznajte se sa Kalemegdanskom tvrđavom, uživajte u atmosferi Knez Mihailove ulice i boemske četvrti Skadarlije te se opustite na Adi Ciganliji. Vrata Beograda su širom otvorena, zakoračite u atmosferu koja mami...

Party program uključuje ALL INCLUSIVE doček Nove godine na splavu PORT uz TRIBAL band, te izlaske 1. večer - SPLAV KAFANA UZBUNA - LIVE band i 3. večer - SPLAV SINDIKAT - LIVE band.

Party Vlak je najpopularnije party prijevozno sredstvo koje u organizaciji Fun Factory agencije postaje pravi disko klub na tračnicama. U Party Vlaku možete se zabavljati u vašem vagonu gdje se pušta muzika sa razglasa, chillati u međuprostorima i pričati sa drugim putnicima ili partijati na najjače u jednom od dva party vagona koji se nalaze u sredini konstrukcije. Fun Factory ekipa će se pobrinuti kako bi putnici iz svake ekipe bili smješteni u istom vagonu, a na vama je da odlučite kako ćete provesti vaše putovanje.

Jeste li znali?

  • Ispod Beograda, nalazi se velika spilja i poseban grad sa stotinama tunela i prolaza, zvan još i „Podzemni Beograd“, kojeg možete posjetiti na ovom putovanju.
  • Prema legendi, u Beogradu ispod Kalemegdanske tvrđave su pokopani ostaci velikog osvajača „Atile Biča Božjeg“ koji je osvojio grad u 5. stoljeću.
  • Beograd leži na ostacima naselja Singidum koje su izgradili Kelti u 3. stoljeću prije Nove ere, a zatim Rimljani nazvali Singidum. Blizu centra Beograda pronađeni su ostaci stariji od 7000 godina.
  • Prva kafana u Europi je otvorena na Dorčolu u 522. godini.
  • Beograd ima svoju „Silikonsku dolinu“ – ulica Strahinjića Bana.

 

Program Izleti Aranzman

Vesti i galerija

Smještaj Tip smještaja 30.12. - 02.01. 11.05. - 13.05.
1/3
RASPRODANO
1/2
RASPRODANO
1/3 s doručkom
0 HRK
1/2 s doručkom
0 HRK
Hotel Union 3*
INFO BOX
1/3 s doručkom
RASPRODANO
1/2 s doručkom
RASPRODANO
Hotel Prestige 3*
INFO BOX
1/3 s doručkom
RASPRODANO
1/2 s doručkom
RASPRODANO
Hostel Karađorđe
INFO BOX
2,9km
1/4
RASPRODANO
1/3
RASPRODANO
Hostel Centar
INFO BOX
1/6
RASPRODANO
1/5
RASPRODANO
1/4
590 HRK
1/3
590 HRK
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.