Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Milano | Nova godina 2019.

Opis destinacije i fotografije

Milano je prijestolnica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Smatra se privrednim i modnim centrom, s preko 1,5 milijuna stanovnika. Čuvena gotska katedrala D´Uomo di Milano i svjetski poznato izdanje opere Milanska skala, samo su dio izuzetno bogatog kulturnog i arhitektonskog nasljeđa grada. U svijetu je ipak Milano najpoznatiji kao centar mode i dizajna, te je ljubiteljima kupovine i najnovijih trendova omiljena destinacija. Milano ima i veliki broj restorana i noćnih klubova, koji upotpunjuju doživljaj svakom posjetitelju.

Jeste li znali?

Milano je grad na sjeveru Italije koji je poznat kao svjetska prijestolnica mode. No osim mode, Milano nudi i druge zanimljivosti i aktivnosti kao što je dobra zabava, raznovrsna arhitektura i odlična hrana. Donosimo pregled onoga što bi vam se moglo svidjeti, i zadovoljiti svačiji okus, od špageta - do nogometa!

Jeste li znali da iz Milana potječe popularni božićni kolač Panettone kao i popularno jelo u talijana Risotto alla Milanese.

Malo je poznato, no Milano je veoma poznat po glazbenoj, posebno opernoj tradiciji. Upravo su u Milanu živjeli i radili značajni skladatelji od kojih je daleko najpopularniji Giuseppe Verdi.

Program Izleti Aranzman

Smještaj Tip smještaja 30.12. - 03.01.
Hotel Domina Milano Fiera 4*
INFO BOX
1/3 s doručkom
RASPRODANO
1/2 s doručkom
1,140 HRK
Ponuda ističe za
Još 4 osoba gleda ovo putovanje.