Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Kafanski Party Vlak Beograd 2019.

Opis destinacije i fotografije

  • beograd, nova godina, fun factory, party putovanje, doček, 2018, 2019
  • beograd, nova godina, fun factory, party putovanje, doček, 2018, 2019
  • beograd, nova godina, fun factory, party putovanje, doček, 2018, 2019
  • beograd, nova godina, fun factory, party putovanje, doček, 2018, 2019

Beograd je grad koji nikada ne spava, prijestolnica zabave i noćnog života u ovom dijelu Europe. Grad smješten na ušću Save u Dunav poznat je po gostoprimstvu i opuštenoj atmosferi, brojnim kafanama i splavovima koji zadovoljavaju svačiji ukus. Kultura hrane i pića očituje se u velikom izboru domaće i internacionalne kuhinje, a zajedničke su im toliko obilne porcije da ih nećete moći pojesti. Upoznajte se sa Kalemegdanskom tvrđavom, uživajte u atmosferi Knez Mihailove ulice i boemske četvrti Skadarlije te se opustite na Adi Ciganliji. Vrata Beograda su širom otvorena, zakoračite u atmosferu koja mami...

U organizaciji Fun Factory agencije upoznati ćete grad uz naše iskusne vodiče koji će vas uputiti na najbolja mjesta u gradu. Petak i subota navečer su rezervirani za doživljaj pravog kafanskog ugođaja. Osjetite duh prošlih vremena gdje ćemo provesti nezaboravne trenutke do ranih jutarnjih sati na beogradski način.

Party Vlak je najpopularnije prijevozno sredstvo za sve one koji traže više od običnog putovanja. Sastoji se od putničkih vagona i Jack Daniels vagona koji je opremljen sound & light sustavom i gdje možete uživati uz Fun Factory DJ Crew, studentske cijene pića i garantirano veseloj atmosferi od početka do kraja putovanja. 
Svaki putnik ima svoje sjedeće mjesto u jednom od putničkih vagona, gdje možete mirnije provesti putovanje ili prošetati do ostalih vagona.  Po dolasku u Beograd pripremamo veliko iznenađenje.. ;)

Jeste li znali?

  • Ispod Beograda, nalazi se velika spilja i poseban grad sa stotinama tunela i prolaza, zvan još i „Podzemni Beograd“, kojeg možete posjetiti na ovom putovanju.
  • Prema legendi, u Beogradu ispod Kalemegdanske tvrđave su pokopani ostaci velikog osvajača „Atile Biča Božjeg“ koji je osvojio grad u 5. stoljeću.
  • Beograd leži na ostacima naselja Singidum koje su izgradili Kelti u 3. stoljeću prije Nove ere, a zatim Rimljani nazvali Singidum. Blizu centra Beograda pronađeni su ostaci stariji od 7000 godina.
  • Prva kafana u Europi je otvorena na Dorčolu u 522. godini.
  • Beograd ima svoju „Silikonsku dolinu“ – ulica Strahinjića Bana.

Program Izleti Aranzman

Vesti i galerija

Smještaj Tip smještaja 10.05. - 12.05.
Hotel Srbija 3*
INFO BOX
1/3 s doručkom
RASPRODANO
1/2 s doručkom
650 HRK

PRIJAVA!  

Kako bi rezervirali putovanje, kliknite na cijenu aranžmana u tablici. 

Još 3 osoba gleda ovo putovanje.