Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Exit Party Vlak

Opis destinacije i fotografije

Party Vlak je najpopularnije prijevozno sredstvo za studente i mlade koje u organizaciji Fun Factory agencije postaje pravi doživljaj na tračnicama. U Party Vlaku svaki putnik ima svoje sjedeće mjesto u putničkom vagonu. Možete slobodno prošetati u druge vagone i družiti se sa ostalim putnicima ili partijati na najjače u jednom od dva "Jack Daniels" vagona koji se nalaze u sredini konstrukcije. Naši animatori, hostese, DJ Crew i studentske cijene pića pobrinuti će se za nezaboravnu zabavu. Ove godine, po prvi puta, Exit Party Vlak će se uputiti iz Zagreba do Novog Sada na najveći regionalni festival!

EXIT festival na svjetski poznatoj Petrovaradinskoj tvrđavi mjesto je glazbenog hodočašća za posjetitelje iz preko sedamdeset zemalja diljem svijeta!

U svojoj godini "punoljetnosti" EXIT slavi jedno od najvećih postignuća, a to je iznad svega - osobna sloboda! Jedan je od rijetkih glazbenih festivala koji je izrastao iz pokreta za slobodu i koji od svog osnutka ima snažnu društvenu misiju. EXIT Freedom globalni je poziv na slobodu od robovanja materijalizmu, stereotipima i kolektivnim zabludama u kojima se danas nalazi naša civilizacija.

Festival koji je već godinama pri vrhu svih lista najboljih europskih, ali i svjetskih glazbenih happeninga i ovaj put će posjetitelje baciti u trans nastupima vrhunskih hitmejkera i veterana glazbene scene na glavnoj pozornici, izlascima sunca na kolosalnoj Dance areni i raznovrsnim glazbenim programom na preko 40 različitih glazbenih bina i zona širom Tvrđave.

Glasovima publike na "Europskim festivalskim nagradama" devetu godinu za redom izabran je u 10 najboljih festivala Europe i to u glavnoj kategoriji za "Najbolji veliki festival". Dobio je i još dva velika priznanja od strane stručnog žirija sa dodatne dvije nominacije u dvije posebne kategorije, "Take a Stand!" nagradu za društveno angažirano djelovanje, ali i za najboljeg organizatora na razini cijele Europe!

 

Program Izleti Aranzman

Smještaj Tip smještaja 12.07. - 16.07.
Zagreb - Novi Sad povratna karta
INFO BOX
Bez ulaznice
RASPRODANO
Ljubljana - Novi Sad povratna karta
INFO BOX
Bez ulaznice
RASPRODANO
Exit Party Vlak + Exit ulaznica
INFO BOX
Bez noćenja
RASPRODANO
Exit Party Vlak + ulaznica + kamp
INFO BOX
1/4
RASPRODANO
1/3
RASPRODANO
1/2
RASPRODANO
Exit Party Vlak + kamp
INFO BOX
1/4
RASPRODANO
1/3
RASPRODANO
1/2
RASPRODANO
Ponuda ističe za
Još 4 osoba gleda ovo putovanje.