Jurišićeva 26, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Balkan Fun | Grčka 2018.

Opis destinacije i fotografije

BALKAN FUN je prvo i najveće party putovanje za mlade na ovim prostorima još od 2009. godine. BALKAN FUN se održava svake godine u proljeće, za vrijeme prvomajskih praznika, na atraktivnim turističkim destinacijama u okruženju na koje prenosimo atmosferu s egzotičnih destinacija poput Ibize, Paga, Mikonosa i ostalih poznatih party otoka. BALKAN FUN koncept zabave okuplja preko 3000 mladih s ovih prostora koji uživaju na našim brendiranim partijima. Za 4 dana za vas organiziramo 6 brendiranih partija (3 dnevna na plaži i 3 noćna u klubu). Naša misija i primarni cilj je omogućiti vam putovanje na kojem je sve dozvoljeno, da na partijima za vas spajamo nespojivo i pomičemo granice dobrog provoda, kreiramo zajedno trenutke koje ćete prepričavati svojim prijateljima dugo nakon Balkan FUN party putovanja.

GRČKA

Pošto je otkrila kaos, dramu, tragediju i demokraciju dok je većina nacija odlazila na spavanje s prvim sumrakom, Grčka se danas može pohvaliti nenadmašnim naslijeđem. Zemlja s 1400 otoka, obalom dugom 15000 kilometara i s preko 10 milijuna turista godišnje. Ali ne očekujte da vaš put u Grčku bude samo izučavanje drevnog društva – grčka naklonost prema dobrom provodu datira još od Dionisa. Zemlja prelijepih kontrasta, putovanje kroz oblake vremena, legendi i mitova, ostaci nestalih civilizacija i duh starih gradova čine ove prostore vječnim i neponovljivim.

PARALIA

Jedno je od najposjećenijih ljetovališta u Grčkoj, posebno popularno među mladima. Nalazi se na obali Egejskog mora, u podnožju planine Olimp. Postoji mnogo plaža do kojih možete doći pješice ili biciklom koji se iznajmljuje na cijeli dan. Protežu se na obali dugačkoj oko 10 km. Pijesak na plažama je zlatnožuti, a duž cijele obale su kafići, taverne i barovi koji nude osvježenje i grčke specijalitete.

Imaš veću ekipu? 

Javi nam se na 091 3333 797 ili u inbox.

Program Izleti Aranzman

Smještaj Tip smještaja 27.04. - 01.05.
HOTEL/VILA 2*
INFO BOX
1/6
890 HRK
1/5
890 HRK
1/4
890 HRK
1/3
940 HRK
1/2
940 HRK

Online rezervacije i prijave su besplatne. Zakažite besplatan razgovor sa Fun Factory turističkim agentom i saznajte sve detalje o ovom putovanju.

 

PRIJAVA!

Kako bi rezervirali putovanje, kliknite na cijenu aranžmana u tablici. 

​​

Ponuda ističe za
Još 2 osoba gleda ovo putovanje.