Trpinjska 9, Zagreb
Pon-Pet 09-17h

Apsolventsko Španjolska | + Venecija, Rim i Azurna obala

Opis destinacije i fotografije

APSOLVENTSKO PUTOVANJE je kruna vašeg studiranja. Pozivamo vas na zajedničko druženje, upoznavanje novih prijatelja, simpatija, ljubavi... Duge pješčane plaže, more, sunce, upoznavanje novih krajeva, drugih kultura i običaja... To su dani s malo spavanja jer je svaki trenutak previše dragocjen da biste ga propustili. 

ŠPANJOLSKA / KRSTARENJE - jedinstvena prilika da posjetite čak 7 velikih gradova – Veronu, Veneciju, Rim, Barcelonu, Lloret de Mar, Nicu i Monte Carlo po vrlo niskoj cijeni i u super terminu. Na ovom putovanju će sudjelovati preko 1,000 studenata i mladih iz regije, stoga je dobra i vesela atmosfera zagarantirana!

BARCELONA - drugi po veličini i broju stanovnika u Španjolskoj, nesumnjivo je jedan od najljepših i najromantičnijih gradova Europe. Grad u kojem su dočekivali Columba s njegovih putovanja, prepoznatljive bajkovite arhitekture Antonia Gaudija, osvaja svojom ležernošću i ljepotom, brojnim kafićima, prodavaonicama, tržnicama između starih gotskih građevina i svjedoči o bogatstvu i moći Katalonije. 

TERMIN: 15.04. - 22.04.2018.

Program Izleti Aranzman

Smještaj Tip smještaja 15.04. - 22.04.
1/4
1,590 HRK
1/3
1,590 HRK
1/2
1,480 HRK
Još 1 osoba gleda ovo putovanje.