KRSTARENJE

Upoznajte našu turu

Upoznajte našu turu

Tura obuhvaća plovidbu najljepšim dijelom Jadrana gdje ćemo posjetiti 4 predivna otoka - Korčulu, Vis, Hvar i Brač. Iskoristite našu HIT ponudu i zaplovite ovo ljeto po nikad pristupačnijoj cijeni!

Rano ujutro brod isplovljava iz luke i vozi nas do neke od skrivenih uvala gdje imamo doručak, “swim stop” i nakon ručka, između 14-17h krećemo prema novoj luci...

Planirani polasci iz svakog grada su oko 7 i 8 ujutro (osim prvog dana):

1. dan: Split - MAKARSKA (Subota/Nedjelja)
2. dan: Makarska - KORČULA (Nedjelja / Ponedjeljak)
3. dan: Korčula - VIS (Ponedjeljak / Utorak)
4. dan: Vis - HVAR (Utorak / Srijeda)
5. dan: Hvar - STARI GRAD (Srijeda / Četvrtak)
6. dan: Stari Grad - BOL (Četvrtak / Petak)
7. dan: Bol - SPLIT (Petak / Subota)
8. dan: SPLIT (Subota)

Tura krstrarenja Jadranom - Blog

1. dan: MAKARSKA | Subota

Trajanje plovidbe Split-Makarska: cca 4h

Prijava na brodu je u subotu od 10.30h do 12.00h.
Polazak broda je otprilike oko 13:00h iz Splita. 

Spremni? Prva postaja je kupanje! :)
Kupati ćemo se na sidru na plaži ispred Makarske te oko 18h dolazimo u Makarsku.

Brod će preko noći biti usidren u luci Makarska, jednoj od najljepših destinacija na hrvatskoj obali. Noći u Makarskoj su rezervirane za mornare i pirate, pripremite se za piće na brodu sa svojim prijateljima prije izlaska. ;) Za one koje zanima noćni život bit će organiziran party u klubu "Makarana". u blizini je i koktel bar Marineta, a pored mora se nalazi i "Club Deep" koji je smješten u špilji.

Makarska

 

2. dan: KORČULA | Nedjelja

Trajanje plovidbe Makarska-Korčula: cca 4,5h

Nedeljni ručak će biti poslužen na brodu u blizini uvale Kneža, gdje će biti "swim stop", na istočnoj strani otoka Korčule. Stari grad je izgrađen u strukturi riblje kosti, morate ga vidjeti kako bi se uvjerili u to. Istražite ovaj utvrđeni grad, koji je bogat uskim uličicama i vidikovcima i provedite svoje popodne slušajući mnoštvo otočkih legendi, mitova i priča, posjetite katedralu sv. Marka koja je jedna od najljepših i najvažnijih simbola Korčule ili kuću rodnu kuću najpoznatijeg stanovnika - Marka Pola. Uz natpise i izloške koji podsjećaju na istraživača, očaravajuć jei pogled s obiteljske kule - promatračnice.

Korčula

 

3. dan: VIS | Ponedjeljak

Trajanje plovidbe Korčula-Vis: cca 6,5h

Iskoristite priliku da posjetite otok Vis, skriveni dragulj Jadrana koji nudi obilje aktivnosti i mjesta za istraživanje. Ovdje možete uživati u prekrasnim plažama, istražiti skrivene uvale, posjetiti arheološke nalaze i uživati u vrhunskoj gastronomiji. Otok nudi i neke od najboljih restorana u regiji, gdje se može kušati vrhunska hrana i vina. Otok Vis je savršena destinacija za mlade ljude koji traže avanturu i žele se osjećati kao istraživači. Ovaj otok je pun tajni koje čekaju da budu otkrivene - od tajnih plaža do skrivenih pećina i podvodnih ruševina.

Vis

 

4. dan: HVAR | Utorak

Trajanje plovidbe Vis-Hvar: cca 2h

Otok Hvar je jedna od najpopularnijih destinacija na Jadranu za mlade ljude koji traže zabavu, avanturu i dobru atmosferu. Ovaj otok ima prekrasne plaže i kristalno čisto more, a grad Hvar je poznat po iznimnom noćnom životu i velikom broju barova i klubova što privlači mlade iz cijeloga svijeta. Najpoznatiji klubovi na otoku su Carpe Diem i Hula Hula Beach Club, koji su otvoreni tijekom ljeta i imaju dobru glazbu i spektakularne poglede na more. Na Hvaru je zabava zagarantirana do ranih jutarnjih sati :)

Hvar

 

5. dan: STARI GRAD | Srijeda

Trajanje plovidbe Hvar-Stari Grad: cca 2h

Stari Grad na otoku Hvaru je prekrasan i pitoreskan grad s bogatom poviješću, arhitekturom i kulturom. Grad je pod zaštitom UNESCO-a zbog svoje povijesne važnosti, a posjetitelji mogu uživati u razgledavanju antičkih zidina, crkava i drugih znamenitosti. Stari Grad također ima prekrasne uske ulice, živahne trgove, mnoštvo restorana, barova i kafića te mnogo drugih mjesta koja posjetitelji mogu istražiti. Osim kulturnih atrakcija, Stari Grad je poznat po prekrasnoj prirodi koja ga okružuje.

Stari Grad

 

6. dan: BOL | Četvrtak

Trajanje plovidbe Vis-Hvar: cca 2,5h

Grad Bol na otoku Braču je popularna destinacija među mladom publikom zbog svojih prekrasnih plaža, živahnog noćnog života i brojnih aktivnosti na otvorenom.

Najpoznatija plaža u Bolu je Zlatni rat, koja je savršena za sunčanje, kupanje i razne vodene sportove poput windsurfinga i kitesurfinga. Brod pristaje blizu tako da možete do njega pješice ili taxi boatom. 

Plaža Zlatni rat se često spominje kao jedna od najljepših u Europi, a njezina karakteristična oblika u obliku rogova privlači mnoge posjetitelje. Plaža također ima mnoštvo barova i restorana koji poslužuju hranu i piće, što je idealno za opuštanje nakon boravka na plaži.

Bol

 

7. dan: SPLIT | Petak

Trajanje plovidbe Bol-Split: cca 3,5h

Nakon obilaska najljepših otoka Jadrana plovimo prema Splitu, biti ćemo usidreni u glavnoj luci gdje imate priliku sa centralne pozicije Splita uživati u blagodatima tog grada koji ima posebnu atmosferu i lifestyle.

Zadnje noćenje na brodu u luci Split. Moguć je i raniji check out po želji putnika.

  8. dan: SPLIT (Subota)
  Doručak i slobodno vrijeme za odmaranje na brodu, šetnju gradom ili jutarnju kavu na rivi. Do 09:00h check out i odlazak s broda.

  Split
  Doživite savršeno iskustvo, idealan spoj zabave i opuštanja.. odvažite se na najljepšu ljetnu avanturu i prijavite se za Krstarenje Jadranom! 🙂

   Blog

   Pogledaj sve
   JAHORINAJahorina je skijaški hit sezone!

   Jahorina je skijaški hit sezone!

   Posljednjih godina Jahorina koja se nalazi u susjednoj BiH je polako, ali sigurno postala jedno od najatraktivnijih skijališta u regiji. Iz godine u godinu se ulažu značajna sredstva za unapređenje...

   KRSTARENJEUpoznajte našu turu

   Upoznajte našu turu

   Tura obuhvaća plovidbu najljepšim dijelom Jadrana gdje ćemo posjetiti 4 predivna otoka - Korčulu, Vis, Hvar i Brač. Iskoristite našu HIT ponudu i zaplovite ovo ljeto po nikad pristupačnijoj cijeni!

   KRSTARENJEKrstarenje Jadranom - upoznajte naš jedrenjak

   Upoznajte naš brod

   Tradicionalni jedrenjak B kategorije ponuditi će vam najbolju vrijednost za vaš novac. Kapaciteta je 30 putnika sa prostranim sunčalištem na gornjoj palubi, detaljnije na blogu.

   KRSTARENJEKrstarenje Jadranom - Kako izgleda dan na brodu

   Kako izgleda dan na brodu

   Saznajte kako izgleda jedan dan na Krstarenju Jadranom. Rano ujutro napuštamo luku u kojoj smo bili usidreni i krećemo prema jednoj od prekrasnih uvala gdje ćemo provesti prvi dio dana...

   Više od putovanja..

   Odvaži se i pridruži se stotinama mladih

   Sigurna kupnja / Garantirani polasci

   Fun Factory je lider na tržištu JI Europe u organizaciji putovanja i evenata za mlade

   Uspomene za cijeli život

   Otputuj i stvori najljepša sjećanja kojih ćeš se rado prisjetiti i iznova prepričavati